• 300 000 produktů
  • Rychlá expedice
Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

Cramer 82B22 (242401086)

Popis
S výrobky Cramer lze rychle, efektivně a bezpečně provádět i ty nejnáročnější práce. Naše 82V technologie soupeří s ekvivalentním benzínovým dmychadlem o objemu 25 ccm, ale má výrazně nižší provozní a vlastnické náklady, což z něj činí životaschopnou volbu pro každého profesionálního uživatele nebo ...
Zeptejte se
6 747 Kč
5 576,03 Kč bez DPH
Skladem 1 ks, expedice dnes
Značka:
Cramer
Výrobní číslo:
242401086
EAN:
6952909083100
Náš kód:
1254921
S výrobky Cramer lze rychle, efektivně a bezpečně provádět i ty nejnáročnější práce.
Naše 82V technologie soupeří s ekvivalentním benzínovým dmychadlem o objemu 25 ccm, ale má výrazně nižší provozní a vlastnické náklady, což z něj činí životaschopnou volbu pro každého profesionálního uživatele nebo firmu.
Kromě nákladů a výkonu nabízí řada Cramer 82V dodatečnou bezpečnost na pracovišti s nízkými vibracemi, nízkou hlučností a nulovými emisemi nebo škodlivými výpary pro obsluhu při práci.
S výjimečnou rychlostí vzduchu 62 m/s a průtokem vzduchu 1286 m3/h dokáže 82B22 rychle a efektivně vyčistit velké plochy a zároveň optimalizovat komfort obsluhy.
Jako součást profesionální platformy Cramer 82V je baterie vyměnitelná v kterémkoli z 82V rozsahu od křovinořezů, nůžek na živý plot, foukačů, půdních vrtáků, sněžných fréz motorových pil a dokonce i motorových rozbrušovací pila a zejména zahradních traktorů.

Technická specifikace:
Typ motoru: Střídavý
Motor: Bezkomutátorový (BLDC)
Rychlost vzduchu (zvýšení na konci trubky): 62 m/s
Objem vzduchu:1286 m3/h
Síla foukání (na špičce trubky): 22 N
Spoušť: Variabilní
Tempomat: Ano
Funkce: Boost
Vibrace: < 1.0 m/s2
Model baterií: Volitelný
Doba práce: Dle typu baterie záruka na baterie 10 Let
Hmotnost (bez baterie): 2.5 kg
Doba provozu až 97 min měřeno s baterií 82V580P

Dodáváno bez baterie a nabíječky

Mozek
Tento bleskurychlý čip je mozkem všech našich produktů. Analyzuje elektronickou zpětnou vazbu, dodává motoru optimální výkon a maximalizuje dobu provozu baterie, zajišťuje, že produkty fungují při správné energetické úrovni, teplotě a výkonu, čip poskytuje nejlepší možný výkon pro každou práci.

Srdce
Akumulátor poskytuje motoru správné množství energie, aby se přeměnil na přesnou sílu potřebnou pro jakoukoli práci. Komunikuje s mozkem, aby se ujistil, že pracuje tak tvrdě, jak potřebuje. Nic víc, nic míň. Zajišťuje menší namáhání baterie, delší dobu provozu a delší životnost.

Sval
Motor je zdrojem veškeré mechanické síly. Což usnadňuje práci s těžkou, fyzickou prací strojů. Je výkonný a inteligentní, neustále komunikuje s čipem a baterií, aby věděl, kdy použít plnou sílu a kdy se uklidnit. Je to vzácná kombinace síly a inteligence.