• 300 000 produktů
  • Rychlá expedice
Menu
CZKMěna
Vyberte si kategorii

TEFAL FF 230831

Popis
příkon 1000 W, objem oleje 1,2 l, permanentní kovový filtr, nastavitelný termostat se světelným indikátorem: 150° až 190°C, chladný vnější plášť, odnímatelné víko, koš a rukojeť omyvatelné v myčce, barva černá
Zeptejte se
1 319 Kč
1 090,08 Kč bez DPH
Skladem 1 ks, expedice dnes
Záruka 24 měsíců
Značka:
TEFAL
Výrobní číslo:
342011064838
EAN:
3045386376711
Náš kód:
70293

Popis produktu

Ať už bydlíte sami, nebo máte menší kuchyň, tuto malou, dobře skladnou a dokonale kompaktní fritézu jistě oceníte. Díky její velikosti ušetříte čas, energii i olej. Pohodlně s ní připravíte šest set gramů hranolků, což je dostatečné množství pro dvě osoby. Fritéza se spouští spínačem na zadní straně. Frituje při teplotě od sto padesáti až do sto devadesáti stupňů. Během přípravy pokrmů můžete využít i víko s permanentním kovovým filtrem. V průběhu vaření se o vaši bezpečnost postará tepelně izolovaný vnější plášť fritézy, který vždy zůstává chladný. Nemusíte se tedy obávat, že byste se spálili. Můžete si pochutnat třeba na hranolkách, kroketách, smaženém sýru, smažených rybích prstech aj. Po vaření už stačí jen uklidit: koš a rukojeť fritézy můžete pohodlně umýt v myčce na nádobí.

Kompaktní rozměry

Malá, ale šikovná. I tak by se dala charakterizovat tato mini fritéza, která má dokonale kompaktní rozměry. Je ideální na chatu, do malého bytu, na studentské koleje apod. Ocení ji ti z vás, kteří třeba zatím bydlíte sami, máte malou kuchyň, nebo si smažené věci děláte opravdu jen občas.
Kompaktní rozměry

Praktické detaily, které vás potěší

Nadbytečný olej z jídla můžete nechat hezky odkapat v „odkapávací poloze“ koše a v mezičase, třeba během přípravy dalších ingrediencí, nebo dalšího jídla, můžete víko použít jako ochranu před nežádoucím vystřikováním oleje. Vaši bezpečnost zajistí tepelně izolovaný vnější plášť fritézy, který i během vaření zůstává chladný.
Praktické detaily, které vás potěší

Udělejte si nejen oblíbené hranolky

Hranolky jsou klasika, která nezklame a skvěle se hodí k celé řadě jídel. Mini fritézu ale můžete použít i k přípravě tapas a dalších smažených pokrmů, jako jsou třeba krokety, taštičky samosa, falafel, smažený sýr, rybí prsty, koblihy apod.
Udělejte si nejen oblíbené hranolky

Snadná a rychlá údržba

Koš a rukojeť fritézy můžete klidně umýt v myčce na nádobí a pak už zbývá jen vyčistit odnímatelné víko. Díky tomu, že je tato fritéza skutečně kompaktní, je i dobře skladná a nezabere moc místa. Uložíte ji doslova kamkoli.
Snadná a rychlá údržba
Typ fritování Olej
Objem nádoby 1,2 l
Příkon 1000 W